Bejelentés


Korpás Károly Utazásain az ember felejthetetlen élményekkel lesz gazdag


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Újabb látnivalók

Fapados utazásaim során néha egzotikus helyekre is sikerül meglepően olcsón eljutnom. Így az idei évben a Kanári-szigetekre, Olaszországba, Boszniába és Kazahsztánba is elutazhattam a WizzAir segítségével.

tovább >>


120 repülésem, KK

Inezzel kint jártunk Svédországban. Ez egyben a 120. repülésem is volt. Köszönet érte a Családomnak: feleségemnek, Anitának, gyermekeimnek: Károly Máténak, Vajknak, Ineznek és édesanyámnak, Erzsébetnek, valamint a jó barátaimnak, rendes ismerőseimnek.

tovább >>


102 hét nonstop utazás KK

2 év alatt sikerült újabb és újabb érdekes úticélokat találni és 102 hét folyamatos utazással - fapadosan, olcsón tervezve - sikerült körbejárni Magyarország és Európa különleges és változatos helyeit. Embert próbáló, de nagyszerű eseményeknek lehettem részese. Köszönet érte a Családomnak: feleségemnek, Anitának, gyermekeimnek: Károly Máténak, Vajknak, Ineznek és édesanyámnak, Erzsébetnek, valamint a jó barátaimnak, rendes ismerőseimnek.

tovább >>


Te is vezetheted!

Ha Te is szeretnél ilyen különleges autókat vezetni, akkor a www.gizmo-team.hu , www.nagynap.hu , www.vezesd.hu , www.autoselmenyek.hu , www.motor-berles.hu , www.lifeelmeny.hu , www.kokaland.hu , www.kuponvilag.hu , http://www.kakucs-ring.hu/versenyauto-berles/ www.siorally.hu , http://kisbusz-berles.hupont.hu/11/hasznalt-auto-berles-olcso-auto www.probavezetes.hu , www.feldobox.hu , http://legparnashajo.armadillo-project.com/nagynap-legparnas-programok/ , oldalakon megismerheted a lehetőségeket és átélheted Életed egyik legnagyobb élményét!!!

tovább >>


33. Utazásos hét

Sikerült motorral bejárni az Északi-középhegység legszebb részeit, ezzel az idei évben folyamatosan 33 utazásos héten vagyok túl. Természetesen itt is a leggazdaságosabb változat működött. Az utazáshoz egy 250-es Yamahát használtam. Az üzemanyag fogyasztás 2,8 liter/ 100 km volt.

tovább >>


21. kirándulás 2013-ban

A Bükk-hegységet átszelő motorozással egy szerencsés számot értem el. Az idei évben folyamatosan 21 héten sikerült utaznom kis költségvetéssel, Maximális Élményekkel!

tovább >>


Olimpia, 2012

Csodálatos 8 napot töltöttem a londoni olimpián. Fantasztikus szurkolókkal találkoztam. Sportolóink hősökként szerepeltek. Útibeszámolóm elolvasható a www.utikalauz.hu oldalon!

tovább >>


Kaptárkövek

Dec. 21-én megjelentettük az új kistérségi folyóiratot: KAPTÁRKÖVEK címmel, amely nagyon jó fogadtatásra talált. Az ünnepi számra nyomtatott teljes mennyiség 1 hét alatt elfogyott. Köszönet minden "korán ébredő" embernek Mezőkövesd kistérségéből. 2. számból már legalább 300 db-ot nyomtatunk.

tovább >>


Guinness Rekordunk az autópályán

2011. augusztus 10-én egy Fiat Bravo Multijet autóval sikeresen felállítottunk egy Guinness rekordot, ami egyben országos rekord is! 17 óra 8 perc tiszta menetidő alatt bejártuk Magyarország minden fizetős autópályáját! Mindenhol betartottuk a szabályokat, egyúttal országos úthálózati, valamint közlekedésbiztonsági felmérést folytattunk!!!

tovább >>

Autók, motorok

Hobbim: autók és motorok minden mennyiségben!!! Autós Guiness Rekordunkkal kapcsolatos riport megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=mu-WbQ0C05Y *** Üzemanyag fogyasztási Magyar Rekordom: *** Eddig 34 !! autóm volt. Kedvenceim a Lancia Delta 1.6. Kedvenc motorom a Kawasaki GPZ 500S, amellyel még a Kárpátokban és az Alpokban is motoroztam. Ezenkívül vezettem nagyon sok jó autót. Európa legjobban gyorsuló közúti autóját az Ariel Atomot (300LE, 470kg, fantasztikus súly-lóerő arány!!!:-) Porsche 911-est reptéren padlógázzal, a kanyarokban finoman sodródva. 300 lóerős Subaru Impreza WRX STI utcai raliautót, valamint Mitsubishi Lancer Evo IX-t, ami 330 lóerős. Mindkettőt rallycrosz pályán volt lehetőségem tesztelni. Ezt ajánlom mindenkinek, aki megteheti, mert életre szóló élményben lesz része. Sőt a Peugeot 307 CC kupé-kabrióhoz, valamint a Saab 9-5-höz is volt szerencsém. 2013-ban egy különleges nap különleges autóinak csúcsát a Subaru Impreza WRX 330 lóerős gépe jelentette, nagyon sok élvezetet adott a vezetés során a Toyota Celica 4WD Turbo 215 lóerős motorja , de volt szerencsém kipróbálni egy Vw Polo 2.0-t és a BMW 320i-t is! *** Subaru Imprezával a sáros rallycross pályán: Ford Escort-tal versenyeztünk, íme a rajtunk: Subaru (330LE), Toyota (220LE), Vw és BMW versenyautók vezetése murvás, agyagos, köves pályán: Egy nagyszerű pálya Gyöngyös mellett:
Nagyobb térképre váltás
Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!